В забързаното ни ежедневие все по-рядко остава време за обиколка по магазините с цел пазаруване. Ето защо се надяваме, че с помощта на нашия сайт ще можете да задоволите нуждите си от спално бельо без да лишавате семейството си от ващето присъствие и внимание.

Фирма Дзета предоставя на своите клиенти възможността да пазаруват от своя дом висококачествено спално бельо и хавлиени изделия от този сайт.
Всеки клиент ще може да пазарува от показаните продукти в нашия онлайн магазин, като те ще бъдат доставени до входната му врата с помощта на куриерска фирма.

Важно!!! Искаме да предупредим всички наши клиенти, че при някои от посочените десени спално бельо, може да има разминаване на цветовете на снимките и на десените на живо. Затова, преди да направите поръчка може да се свържете с нас на посочените телефони за консултация.

Какво трябва да направите, за да поръчате от нашия магазин?

1. Пазаруването в нашия онлайн магазин е свободно, т.е. за да поръчате избраните от Вас продукти не Ви е необходима регистрация. Ние смятаме, че така ще улесним клиентите си в начина на пазаруване при нас.

2. Натиснете бутона Поръчай под продукта, който вече сте избрали. Може да се върнете в магазина и да продължите пазаруването, като при всяко натискане на бутона Поръчай Вие добавяте съответния продукт към вашата кошница.

3. След като вече сте завършили с избора на продукти, моля прегледайте внимателно съдържанието на кошницата и ако е нужно направете промени, след което натиснете бутона Актуализирай. Ако не извършите никакви промени може да преминете нататък, като натиснете бутона Следващ.

4. Попълнете празните полета, като впишете Вашите данни. Моля бъдете коректни и попълнете точната информация за Вас, в противен случай Вашата поръчка няма да бъде изпълнена. Изберете най-подходящата за Вас куриерска фирма и натиснете бутона Изпрати.

5. Наш консултант ще се свърже с Вас на посочения е-мейл адрес или телефон за уточняване и потвърждаване на поръчката, както и ще Ви информира за останалите подробности.

6.НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ
Поръчаните стоки следва да бъдат заплатени при доставката, след получаване на касова бележка или фактура.